مشاوره حقوقی رایگان - دکل مخابرات

سلام. ما سه خواهر وسه برادر با مامانم .بابام فوت کردن. همه ما از روستا رفتیم توحیاط ما یه دکل رایتل زدن. بی خبر از ما. داداش بزرگ ما رفته به نام داداش کوچک ما زدن. با امضای شورای روستا و مامان ما. حالا داداش کوچک ما پولی که میگیره به ما نمیده اینجا دست ما به کجا بند هستش ? میگه به نام من کرده داداش بزرگ ما گفته این زمین به نام تو باید چکار کرد تورو خدا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا انحصار وراثت صورت گرفته است؟ آیا زمین پدری تقسیم شده است؟ سوال را باید کامل بنویسید.با وکیل مشورت شود چون سوالاتتان ناقص است .