مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست

سلام خیلی ممنون از ایده ی خودتون. ما یعنی خواهر برادر و مادرم. بابام فوت کرده. در روستا زندگی می‌کنیم. حیاط ما یه دکل رایتل زدن اون وقت داداش بزرگ ما کاغذ امضا کرده که شورای روستای هم مهر کرده به نام داداش کوچک ما اینا هم بگم به ما هم نگفتن. داداش کوچک تو روستا پیش مامانم زندگی میکنه خلاصه سرتون درد نیارم. حالا داداشم سهم ماها رو نمیده اگه هم بده اذیت میکنه. بدون اجازه ما دکل تو حیاط ما نصب شده میخوام راهنمایی کنید می‌خواهم ببینم، داداشم خطا کرده یا رایتل یا شاید هم ما تو رو خدا راهنمایی کنید از خیالتان در میام

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

راستش اصلا متوجه نشدم واضح نبود داداش بزرگ امضا کرده که مالِ داداش کوچیکه؟؟!!!
شما به رایتل مراجعه کنید با در دست داشتن انحصار وراثت و کارت ملی و استعلام کنید بر چه مبنایی این دکل گذاشته شده اگر امضا تمام وراث نباشد یا یاید بر دارند یا توافق با وراثی کنند که رضایت ندارند

مهدی آزادی

مهدی آزادی :

استان :

سلام چون همه وراث سهم دارن شما میتونید هم از رایتل و هم برادرتون شکایت کنید و قرارداد رو ابطال کنید. همینطور از برادرتون بعنوان انتقال مال غیر چون شما در جزء جزء ملک سهیم هستید