مشاوره حقوقی رایگان - ادعای متولی و اوقاف

زمین را خریده ام که فروشنده ادعای پرداخت اوقاف به مبلغ حدود 200 الی 300 میلیون تومان کرده ولی در قولنامه نه از اوقافی بودن و نه از مبلغ شده حالا متولی ادعا کرده که زمینها بدون اطلاع ایشان فروخته شده است و با ید 2 میلیارد به ایشان و اداره اوقاف پرداخت شود
این ملک سال 1395 ساخته و ایشان و اوقاف اصلا در این بازده پیدایشان نبوده است
سند این ملک هم در 3 4 سال اخیر برای متولی صادر شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید موافقت اوقاف اخذ شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید