مشاوره حقوقی رایگان - زمین ملک

باسلام وخسته نباشید
بنده یک زمین در دماوند ابسرد خریداری کردم به متراژ 500 متر بعد فهمیدم که 250 مترزمین اوقافی هست رفتم ادره اوقاف با نقشه و گفتن کلش وقف هست مالک میگه دروغ میگن 250 مترش وقف هست و پرونده ای در ادره اوقاف نیست ولی در مانیورالکی خط کشیدن میگن این قرمزه زمین شماس میگم پرونده یا شماره ثبتی زمین بدید ر بیاریم ولی هیچ پرونده ای در بایگانی نیست ولی اجازه تصرف نمیدن باید چیکار کنم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که وقف باشد می توانید نسبت به قسمتی که وقف است دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن و غرامت بدهید.
نسبت به الباقی نیز اگر خواستید می توانید معامله را فسخ کنید
.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید درخواست فسخ معامله را کنید و مطالبه خسارت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید از فروشنده شکایت نمایید و باید با توجه به مفاد قرارداد دادخواست مناسب اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از شخص فروشنده در اینجا شکایت شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به علت مستحق اللغیر در آمدن مبیع

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بیع واقع شده باطل است( وقف قابلیت خرید و فروش ندارد)، بایت ثمن و خسارات به فروشنده مراجعه کنید

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
در صورتیکه ملک وقف باشد، معامله قابل ابطال و استرداد ثمن و دریافت غرامت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت از فروشنده نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید طرح دعوای اثبات مالکیت کنید و در صورت اثبات، شکایت ممانعت از حق کنید.اگر مالکیت اوقاف ثابت شدبه علت مستق للغیر بودن دادخواست فسخ معامله و مطالبه ثمن و غرامت نمایید.

یک وکیل

شما برای مشخص کردن اینکه زمین شما در محدوده اراضی وقفی قراردارد یا خیر به زرفیت فروشنده یا اشخاصی که سند رسمی مالکیت زمین خریداری شده شما را دارنددعوای الرام به تنظیم سند رسمی اقامه کنید چنانچه اوقاف ادعای وقفی بودن کرد تقاضای کارشناسی رابرای تعیین حدود تربعه اراضی را از دادگاه بخواهید وچنانچه زمین شما وقفی بود می توانید دعوای تنظیم سند اجاره را به طرفیت اوقاف یا ابطال معامله ومطالبه قیمت روز زمین را اقامه واز فروشنده خود بخواهید.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
نیازمند بررسی می‌باشد اما چنانچه مشخص شود زمین مستحق للغیر است میتوانید دادخواست اعلام بطلان معامله و مطالبه ثمن به نرخ روز و غرامات را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از معامله بایستی استعلاماتی لازمه گرفته میشد.