مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت خانواده شوهر

سلام وقت بخیر. من سه ساله عقدم مادر شوهرم گفت برام عروسی میگیره زد زیرش گفت سه تیکه از وسایلامو میگیره زد زیرش پدر شوهرم فوت کرده به شوهرم ارث رسیده قرار بود مادر شوهرم بیاد ضامن وام ازدواج شوهرم بشه روز امضا برگشته میگه باید سهم ارث و ببخشید به من تا ضامنتون بشم میخواستم ببینم اگه ازش شکایت کنم کارم راه میوفته یا وقت تلف کردنه

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. بابت این امور شکایتی نمی توان مطرح کرد مگر آنکه تعهد یا قرارداد مکتوبی بین تان موجود باشد.
تنها دعوی قابل طرح مطالبه سهم الارث از جانب همسرتان است.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
شکایت علیه او به خاطر مواردی که عنوان کردید نتیجه ای برای شما ندارد و اصلا وصف مجرمانه ای ندارد . اما اگر او تعهد کتبی امضا کرده باشد میتوانید از طریق دادگاه حقوقی او را ملزم به انجام تعهد نمایید .