مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست استرداد مال

باسلام، زوج وقتي من خونه نبودم ، اومده يه سري وسايل رو كه بنده خريده بودم و جز جهيزيه من بوده رو برده ! فاكتور ها رو دارم ! يه چند تا تيكه وسايل برقي ، ساعت قيمتي ، لباس !!! چه دادخواستي تقديم شورا بدم ، آيا به نتيجه ميرسم ؟؟؟؟؟به چه ادله اي جز فاكتور نياز دارم ؟ البته ( كلي طلا و وسايل برقي و وسايل قيمتي هديه ، ايشون برده ، كه فاكتور ندارم )

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر فاکتور داشته باشید می توانید شکایت کنید ولی برای وسایل که فاکتور ندارید اگر سیاهه جهیزیه باشد خوب است .در ضمن استشهادیه لازم است .