مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر 4 ماه

سلام خسته نباشین شوهر من رفتار محترمانه ای با من و خانواده ام نداره و تمام خانواده شونم رفتار مناسبی ندارن و همشون طلاق گرفتن میدونم حضانت دخترم تا 7 سالگی با من هست ولی برای گرفتن حضانت دائم و اینکه همسرم خودزنی میکنه و خودکشی کرده کافی هست قابل اثباتم هست

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید عدم صلاحیت همسرتان را ثابت کنید تا حضانت کامل فرزند را بگیرید .

پرسشگر :

ممنون با اثبات خودکشی و خود زنی خودش حضانت بچمو میتونم بگیرم آیا؟ و اینکه به الکل هم اعتیاد داره ولی اگه مطرح بشه امکان داره از کارش اخراج بشه و من نمیخوام اینجوری بشه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال تاسن بلوغ است
بعدازبلوغ ازادندکه باهرکه مایلند زندگی کنند درصورت جدایی پدر ومادر
تا7سالگی حضانت اطفال بامادراست وبعدتابلوغ باپدراست مگراینکه پدرصلاحیت نداشته باشد وتربیت اخلاقی طفل وصحت جسمانی وی درخطرباشد یامصلحت طفل براین باشد که حضانت همچنان تابلوغ بامادرباشد مصلحت طفل از اولویت برخورداراست همچنین می توانید زن وشوهرمی توانند توافق کنندکه حضانت باکدامیک باشد