مشاوره حقوقی رایگان - خود زنی

سلام
خسته نباشید
من یک ماه با خانومم مشکل دارم و رفته خونه پدرش یک هفته پیش قصد تماس باهاش داشتم برادر خانومم گوشی ور میداره و هر چی تونست فحش ناموسی داد و جر بحثمون شد که گفت میام خونتون اونجا باش بعد امدن به درب خانه با لگد در میزد که وقتی در باز کردم برادر خانومم چاقو همراه خودش داشت و طرفم حمله ور شد که من چاقو گرفتم و مجدد باهام درگیر شد در نهایت رفته خودزنی کرده و پزشکی قانونی جراحت وی رو 15 درصد زده اما من نزدمش من چطور میتونم از نظر کارشناس پزشک قانونی شکایت کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شهودی به دادسرا تعرفه کنید که دیده باشند آخرین لحظه ای که از پیش شما رفت سالم بود و هیچ ضرب و جرحی بین شما و ایشان اتفاق نیفتاده