مشاوره حقوقی رایگان - از کارافتادگی و جانبازی

سلام سوالی داشتم خدمتتون
من کادر ناجا هستم هنگام تیراندازی منور به خاطر خرابی کلت یا چاشنی متاسفانه به صورت بنده برخورد و موجب ریختن کامل فک سمت راست صورتم شد همچنین 8 دندونم کاملا شکسته آیا بهم جانبازی تعلق میگیره و دوم اینکه میتونم از کارافتاده بشم؟ ضمنا در منطقه عملیاتی ارومیه بودیم و برای اینکار مجوز داشتیم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ضمن ابرازز تاسف و ارزوی بهبودی کامل جانبازی به شما تعلق نمی گیرد زیرا مربوط به رزمندگان 8 سال دفاع مقدس است اما معلول حین خدمت صد در صد و از کار افتادگی هم بسته به نظر کمیسیون دارد