مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام. در جریان یک شکایت بیش از 6 ماه است که به بازپرسی میروم. به دلیل وقتی که برای اینکار میذارم کارفرمای من بیشتر از این با مرخصی های من موافقت نمیکنه. وکیل هم دارم.
طبیعتا اگر ابلاغی صادر شود و مراجعه نکنم حکم جلب من صادر میشود.

1. آیا کلا میتونم وثیقه به دادگاه معرفی کنم و صرفا از حضور وکیلم استفاده کنم؟
2. در جواب هایی که گرفتم هم میگن بله و هم خیر
3. آیا باید لایحه ای براش تنظیم کنم؟ برای رسیدن به این هدف از وکیلم درخواستِ تنظیمِ چه لایحه ای رو بکنم

ممونم از پاسخگویی شما
واقعا برام مهمه. لطفا کامل توضیح بدید. بینهایت سپاسگذارم

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

کاملا بستگی به نظر بازپرس دارد و بس
درخواست بدهید تا نظر بدهند