مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت در ساخت

پدرم با املاکی قرارداد مشارکت در ساخت رو امضا کردن، سازنده هم پسر همون املاکی هست و شاهدی که قرارداد رو امضا کرده برادرش.
این قرارداد خط خوردگی و دست نوشته هایی مابین جمله های تایپ شده دارد و در پشت قرارداد قید شده که در صورت دریافت مجوز تجاری هم زده میشود، تا قبل بستن به پدرم گفتن که تا 99 درصد اوکی هست و حالا میگن که شهرداری مجوز تجاری را نمیدهد. پدرم وکالت به ایشون رو باطل کردن در خدمات قضائی و میخواد قرارداد رو فسخ کنه. چه باید کرد؟ آیا ما باید ضرری بدهیم؟

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

سلام حتما و الزاما باید قرارداد شما توسط وکیل مطالعه شود تا پاسخ درستی به شپا بدهند