مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند

یک واحد اپارتمان در بنگاه معامله کرده ایم ، فروشنده برای سند زدن حضور پیدا نکرد، عدم‌حضور گرفته شد، و شکایت تنظیم سند و عدم تحویل کردیم ، دادگاه برگزار شد و مشخص شد بعد از یک ماه از عدم‌حضور با همکاری خانومش با مهریه خانومش خانه را توقیف کرده و میگوید با خانومم اختلاف دارم، این در حالی هست که وی بعد از تنظیم مبایعه نامه و‌ گرفتن عدم‌حضور این کار را کرده است، قاضی گفت به دلیل توقیف دستور تنظیم نمیتواند بدهد و‌ اول ما باید دادخواست رفع توقیف بدهیم، ایا رفع توقیف میشود ؟

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

اگر تاریخ خرید شما قبل از توقیف مهریه است قطعا حق با شماست
باید دادخواست اعتراض ثالث دهید
حتما با وکیل مشورت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در مرجعی که توقیف شده دادخواست اعتراض ثالث بدهید و همچنین پرونده الزام به تنظیم سند رسمی خودتان را هم تشکیل دهید