مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف آپارتمان خریداری شده

سلام
سال 94 یک واحد آپارتمان طی دو فقره چک (پیش پرداخت و سند) از شخص حقیقی خریداری کردم و هم زمان با تنظیم سند بنام همسرم ثمن معامله نیز پرداخت شد. اخیرا متوجه شدم با توجه به اینکه فرد مذکور از صاحبان موسسات اعتباری با توجه به محکومیت پولشویی کلیه معاملات گذشته وی به دستور دادگاه از جمله سند آپارتمان مذکور توقیف شده است. باید چه اقدامی برای رفع توقیف بکنم

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

برحسب اینکه دستور توقیف توسط چه دادگاهی زده شده فرق میکند . در دادگاه کیفری باید با ارایه لایحه و پیوست مدارک درخواست رفع توقیف نمایید . در دادگاه حقوقی باید دادخواست اعتراض ثالث بزنید