مشاوره حقوقی رایگان - هفت لیتر عرق دستساز در انباری

با سلام و خسته نباشید و ضمن تشکر
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
چندی پیش به علت خصومت و مشکلات شخصی افرادی به دروغ و برای آزار به پلیس گزارش کردن که آقایی فروش مواد مخدر انجام میدن.
پلیس به منزل این آقا ورود کرده و تفتیش کردن و با توجه به دروغ بودن گزارش هیچ مواد مخدر یا ادوات فروشی کشف نشد . اما متاسفانه در انباری خانه 6 بطری 1/5 لیتری عرق دستساز وجود داشته که متعلق به پدر این آقا بوده اما این جوان گردن گرفته و حالا برای تاریخ 28 آذر وقت دادگاه داره
با توجه به عدم سو سابقه و جوان و تحصیلکرده بودن این شخص آیا امکان داره که حکم بخشیده بشه یا فقط جریمه نقدی بشه؟ یا امکان زندان هم وجود داره؟ با توجه به اینکه اگر به زندان برن ادامه تحصیل و کارشون درگیر میشه
ممنون میشن اگر لطف کرده و‌ پاسخ بدین