مشاوره حقوقی رایگان - جرایم اینترنتی و مهلت شکایت

سلام. در هفته گذشته دوبار از دو کارت بانک ملی من سرقت اینترنتی شده و حدود 2/5میلیون تومان پول من به دو حساب واریز شده ، با کمک رئیس بانک شماره حساب و نام دو فردی که پول به حسابشان واریز شده ، گرفتم. یکی از کارت ها از شهر رودبار است. در حالی که من ساکن اصفهان هستم. برداشت از حسابم هم به صورت اینترنتی کارت به کارت شده. سوالم این است که چون فعلا شرایط مراجعه به دادسرا و پلیس فتا را ندارم ، تا چه مدت مهلت ارائه شکایت را دارم . تا شکایتم شامل قانون مرور زمان نشود. و ایا میتوانم پولم را که به صورت اینترنتی برداشت شده از سارقین بگیرم؟ ( من به هیچکس و هیچ سایتی رمز دوم کارت هایم را نداده ام ، اما کارمندان بانک می گویند حساب تو هک شده است ) لطفا 2 پرسش من را پاسخ بدهید . با تشکر.

پاسخ ها :

مسعود مقدسی

جناب آقای مسعود مقدسی :

سلام در مورد مرور زمان نگران نباشید و در اولین فرصت ممکن اقدام بفرمائید
در مورد امکان بازپس گیری وجوه مذکور هم بستگی به این دارد که حسابهایی که پول شما به آن حسابها واریز گردیده متعلق به مجرمین باشد یا نه چون اغلب موارد این مجرمین با سواستفاده از مشخصات افرادی ناشناس و بیگناه مبادرت به افتتاح حساب بانکی و انتقال و برداشت وجوه میکنند و عملا امکان بازپس گیری وجوه تا دستگیری مجرمین اصلی وجود ندارد