مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف شرکا برای ملک

با سلام . مادر من حدود 34 سال پیش با پرداخت پول به پدرش 4 دانگ از منزل او را خرید. ما سالها در منزلی دیگر که من و برادرم داشتیم زندگی می کردیم. اما 17 سال است خانه مان را فروخته و من و مادرم در این مدت اجاره نشین هستیم . دایی من صاحب 2 دانگ دیگر خانه است . و تنها در خانه ای که با مادرم شریک است زندگی می کند. نه اجاره بها می دهد. نه اجازه فروش ملک . و با تهدید ، من و مادرم را به خانه راه نمیدهد. برادرم در کشور دیگری زندگی می کند. و من نمی دانم چطور مساله را حل کنم. پدر بزرگ پیرم با دایی ام زندگی می کرد . 19 سال پیش بطور ناگهانی فوت کرد و پزشکان گفتند علت مرگ ، مسمومیت بوده . به همین دلیل من نمی خواهم مادرم با برادرش زندگی کند. لطفا من را برای حل مشکلم راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام شما هم می تونید دادخواست خلع ید مطرح کنید هم الزام به فروش مال مشاع و پیروز می شوید.