مشاوره حقوقی رایگان - معوقات

اینجانب م.ح وظیفه بگیر سپاه می باشم.
موقع تشکیل پرونده نوشتند تاریخ ثبت برای اعمال حقوق تاریخ کمیسیون 134می باشد، که از آن زمان تا برقراری حقوق من حدود پنجاه ماه به طول انجامید.
سوال بنده از شما این است که چگونه باید پیگیر این مطالبه باشم و آیا به بنده تعلق میگیرد یا نه؟
تا کنون فردی نتوانسته سوال من را جوابگو باشد، لطفا شما جوابگو باشید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله از تاریخ قطعی شدن مصوبات کمیسیون 134به شما تعلق میگیرد لیکن تاخیر پنجاه ماهه که بالغ بر 4 سال میشود باعث معوق شدن حقوق شما و رفتن در لیست دیون معوقات سپاه در هریک از سالهای معوق شده است که بایستی با درخواست و مطالبه دیونمعوق هرسال سپاه انها در تامین و براورد بودجه سالهای اتی خود پیش بینی و پس از خروج از دیون معوق و تامین اعتبار در قانون بودجه سال اتی خود نسبت به پرداخت ان اقدام نماید