مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حق مشاع

باسلام و خسته نباشید، بنده مالک طبقه همکف یه ساختمان سه طبقه میباشم که ساختمان ورود به حیاط می‌باشد و در سند فاقد پارکینگ می‌باشد آیا واحد‌های بالایی می‌توانند از حیاط به عنوان پارکینگ استفاده کنند، یعنی بدون اجازه بنده آنها می‌توانند از حیاط به عنوان پارکینگ استفاده کنند لطفاً راهنمایی بفرمایید، باتشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت نداشتنم پارکینگ به هیچ وجه هیچ یک از مالکین حق پارک خودرو در حیاط را ندارند

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خیر هیچ مالکی بدون رضایت تمام مالکین دیگر حق استفاده پارکینگ از حیاط ندارد.