مشاوره حقوقی رایگان - صدور شناسنامه

سلام ودرود
من از سال 1991 ميلادى وارد ايران شدم و اون زمان من 8 سال سن دارم
وتا حالا تو ايران زندگى ميكنم در ضمن كل درسم اينجا شد و با زن ايرانى ازدواج كردم وحاصل اين ازدواج 4 فرزند شده
حالا بعد از همه ى اين مدت چطور صاحب شناسنامه ى ايرانى ميشم يعنى با كدام شرايط . در ضمن كلى زندگى دارم اينجا يعنى ميشه تا آخر عمرم اتباع بمونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مدت اقامت در ایران نیز دارد.
اصولا باید فعلا اتباع بمانید