مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی ابطال گواهی خلاف واقع ؟

سلام و عرض ادب.
بنده از یک روانشناس بعلت صدور گواهی خلاف واقع شکایت کردم. ایشان در دادگاه به شلاق و محرومیت از اشتغال محکوم شد. اصل گواهی مذکور تحویل همسر سابقم شده است. با توجه به اثبات جرم و اینکه مطالب گواهی باعث هتک حیثیت بنده شده است، از چه راه قانونی می‌توانم اصل گواهی را بگیرم و ابطال (پاره) کنم؟ ممنون از پاسخگویی وکلای گرامی

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
از طریق ارائه دادخواست حقوقی میتوانید ابطال را بخواهید و همان رای برای شما کفایت میکند گرچه اصل گواهی تحویل شما داده نشود .