مشاوره حقوقی رایگان - سلام به سرم چاقو زدن 4تا بخیه خورده زندانیش بخشیدن 27میلیون دیه بریدن من سرم بیشتر از دیه خرج کردم

سلام. به سرم چاقو زدن 4 تا بخیه خورده الان برای 27میلیون دیه بریدن 6ماه زندانی 74شلاق بخشیده شده چون پیامک برای خط کسی دیگه میومد، سیم کارتش سوخت رفت انتقال داد به خط دیگه الان پیامک نمیاد براش، چون پیامک دادن 6ماه زندانی 74ضربه شلاق بخشیدن دیه من بیشتر بوده شده 27میلیون 4بخیه از رو خورد 3تا بخیه از داخل خوردن چاقو عمق زیاد بود من باید چکار کنم دیه براش بریدن باید بده من بیشتر خرج کردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

خسارات مازاد بر دیه مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی امکان مطالبه دارند
....