مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام خسته نباشيد من ٢٧سالمه دو هفته پيش از طرف پدرم مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و از خونه بيرونم كردن نميخوام برگردم اون خونه ديگه ولی تهديدم ميكنن كه برگرد عكس از كبودی های پام هم دارم ميتونم بعد دو هفته شكايت كنم فقط به خاطر اينكه دور باشن از من
و در حال حاضر از همسرم كه خارج از ايران هستش به صورت توافقی دارم جدا ميشم
ولی به خاطر اينكه پدر مادرم نميخوان منو حبس ميكنن تو خونه نميخوام برگردم خونه
پدرم ميتونه با مامور يا خودش منو به زور برگردونه خونه ؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
میتوانید به پزشکی قانونی مراجعه کنید و والدین شما نمیتوانند شما را الزام به بازگشت به منزل کنند .

پرسشگر :

بعد از دو هفته ميتونم به پزشك قانوني برم ؟
جاي كبودي هاكمرنگ شده ولي عكسشو دارم

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما می توانید ازایشان باتهام ضرب وجرح دردادسرا شکایت کنید ودرخواست معرفی به پزشکی قانونی وتحقیقات محلی کنید شماازاد هستید که جداومستقل زندگی کنید وایشان نمی توانند مانع زندگی شماشوند شماتکلیفی نداریدکه بعدازجدایی ازشوهرتان باانها زندگی کنید وکسی هم نمی تواندشمارا مجبوربه سکونت بااانهاکند