مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و خسته نباشید

باسلام خواهر من سال 67 می خواست عقد کنه ولی شناسنامه شو پیدا نمیکنن با شناسنامه ی خواهری که شش ماهگی فوت کرده بود میان عقد میکنن که بعد از چند وقت شناسنامه ی اصلی خواهرم پیدا میشه الان در واقع دوتا شناسنامه داره برای انحصار وراث باید اون قبلی را فوت بکشیم حالا موندیدم ببینیم راه قانونیش چی؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این کار تماماً تخلف است شما باید در ابتدا به این موضوع فکر می کردید اما می توان با شناسنامه اصلی خواهرتان انحصار وراثت نمود