مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان

سلام آپارتمانی دارای وام جانبازی خریداری کردم اما مبایعه نامه ننوشتیم فقط وکالت فروش دارم. الان آپارتمان رو بفروشم مشکلی برای تنظیم سند برای خریدار پیش نمیاد؟ اگه صاحب سند فوت کنن. مشکلی برای خریداری که از من آپارتمان رو خریدن پیش نمیاد؟ با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وکالتنامه وکالت است شماباید بافروشنده مبایعه نامه هم تنظیم کنید وبعدهم سندرسمی تنظیم کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید حتما مستندات مبایعه و یا مالیت را داشته باشید چون وکالت با فوقت فسخ و باطل است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر وکات فروش دارید میتوانید بفروشید و اگر هریک از شما فوت کنید وکالت از بین میرود