مشاوره حقوقی رایگان - تحویل واحد به خریدار غیر از آنچه که در سند قید شده

با سلام و درود
بنده واحد آپارتمانی را در شیراز که توسط املاک معرفی شده بود و 8 سال ساخت است دو ماه پیش خریداری کردم و کلید را تحویل گرفتم ، نزدیک به یک و نیم میلیارد هزینه ی بازسازی شده و الان متوجه شدم که واحدی که به من تحویل داده شده عمدا یا سهوا متعلق به شخص دیگری است ، در صورتیکه باید در همان طبقه واحد روبرو را به من تحویل میدادن ، لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان فروش مال غیر میتوان طرح شکایت کرد
بدیهی است غرامات نیز علاوه بر ثمن با فرض عدم اطلاع قابل مطالبه است
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مشکل ایجاد خواهد شد
باید مشخص گردد که آیا با علم و اطلاع شما و یا با علم و اطلاع فروشنده بوده است یا خیر و سپس با توجه به آن دادخواست مناسب اقامه نمایید

چون شما بدون اجازه مالک آپارتمان ، واحد را بازسازی کرده اید مسئولیت خواهید داشت
شما حتما به وکیل مراجعه نمایید تا قرارداد شما بررسی گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه فروش مال غیر را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
همچنین مفاد و شرایط قرارداد بسیار تعیین کننده خواهد بود.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
فروش مال غیر و باتوجه به فقدان مالکیت فروشنده در ملک غیر دادخواست ابطال معامله بدهید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تامین دلیل کنید وخسارات را ازتحوبل دهنده ومالک مطالبه کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، باید اسناد و مدارک بررسی گردد و مشخص شود آیا ملک غیر فروخته شده یا ملک غیر تحویل شده. بنابراین پیشنهاد می گردد حضورا از وکیل متخصص موضوع مشاوره اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید و خسارت خود را بگیرید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام 1- شکایت فروش مال غیر
2- دادخواست استرداد ثمن و غرامات بجهت مستحق للغیر

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

واحد خودتو باید تحویل بگیری و واسه هزینه ای که کردی باید دادخواست به طرفیت صاحب خانه فروشنده و حتی بنگاه دار بزنید تا همه در دسترس دادگاه بوده و یکی تقصیرش ثابت شود

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

سلام. شما میتونید تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کیفری انجام بدبن و در نهایت ثمن و خسارات رو به نرخ روز مطالبه کنید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود مدارک باید ملاحظه نمود هم میتوانید شکایت کیفری وهم حقوقی مطرح کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میتوانید ابطال معامله را بخواهید و خسارات

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکوائیه تحت عنوان مجرمانه فروش مال غیر را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

دادخواست اعلام بطلان بدهید و خساراتتان را مطالبه کنید ولی بهتر است با وکیل جهت تنظیم دادخواست مشورت کنید یا وکیل اخذ نمایید