مشاوره حقوقی رایگان - ديه بريدن دادگاه

سلام
پارسال شوهرم واسه چند روز فقط رفت سركار تو پارك قسمت ترامبولين، سه تا پسر بچه دوازده سيزده ساله ميان بازي ميكنن يكي از پسرا موقعي كه بازي ميكرده دوتا دستاش آسيب ميبينه يكيش ميشكنه اون يكي پلاتين شده بعد از چندماه ميرن هم از ما هم از صاحب ترامبولين شكايت ميكنن، اونجايي هم كه بازي ميكردن بيمه نبوده
شوهر من فقط يه كارگر بوده
صاحب ترامبولين به شوهرم گفته تو برگه بنويس خارج از تايم اومدم بچه هاي خواهرمو بازي بدم كه اين سه تا پسر اومدن و اين اتفاق افتاد شوهرم منم همينو نوشت و تو اظهارات اوليه گفت
ولي الان فهميديم كه به ضررمون شده اين حرف
دركل خواستم بپرسم آيا ما هم مقصريم در اين اتفاق؟! و اون حرفي كه به ضررمون تموم شد رو چجور پسش بگيريم تو دادگاه كه واسمون بد نشه؟!

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ایشان به ضرر خود این اقدام را انجام داده و مقصر شناخته می شود در این خصوص اگر ویل بگیرید بهتر است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وقتی شما حق دیگری را نادیده میگیرید و گزارش خلاف واقع مید هید دست بر قضا ممکن است دیگری هم برای شما همین کار را بکند