مشاوره حقوقی رایگان - توهین و افترا و مزاحمت (پیامکی)

ارسال پیامک در قالب توهین و افترا
آیا مزاحمت محسوب میشود؟
و بزه مزاحمت در صلاحیت رسیدگی کدام مراجع صالح میباشد باتوجه به اینکه بزه مزاحمت از جرایم 7و8 تلقی میشه؟
ضمن اینکه شکایتی مطرح کردم در دادسرا مبنی بر اتهامات فوق الذکر دادسرا بزه توهین و افترا را محرز تشخیص و اما در خصوص مزاحمت به استناد ماده 340 دادستان محترم دادسرا مواجه با بلاتکلیفی و شاکی را ارشاد به طرح شکایت در مراجع صالح قرارداده و پس از ارسال پرونده به دادگاه کیفری دو استان هیچ توجهی نسبت به قرار دادسرا و بزه مزاحمت نشده و چیزی ازش در رای دادگاه نوشته نشده و فقط بزه توهین را با تطبیق درست تشخیص داده دادگاه و در خصوص بزه افترا رای بر برات صادر نموده و اشاره به مواد قانونی نشده که افترا بر طبق چه مواد قانونی برات خورده. باتشکر و سپاس فراوان از وکلای محترم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله به نوعی مزاحمت است و در محاکم کیفری دو رسیدگی می شود

پرسشگر :

باتشکر و سپاس فراوان.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
توهین است
البته باید دید ایجاد مزاحمت نیز می‌باشد یا خیر تعدد مادی نیست بنظر