مشاوره حقوقی رایگان - معبر از وسط زمین

سلام بنده یک خانه کلنگی بهم به ارث رسیده اقدام کردم برای سند تک برگ. بعد کلی دوندگی تو ثبت اسناد حالا شهرداری میگه بر اساس طرح از وسط زمین کوچه رد میشه که نهایتا از 275 متر زمین 70 مترش باقی میمونه (30 متر یک طرف 40 متر طرف دیگه) در حال حاضر هم نمیدونم چرا فرستادن کمیسیون ماده 100 کارشناس گفت احتمالا جریمه بشید مجوز ساخت نداشتید. خونه قدیمیه من اصلا نمیدونم کی ساخته شده!!در حال حاضر هم تو سند نوشته 275 متر اعیانی من واقعا نمیدونم باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نقشه شهرداری را نمیتوان عوض کرد ولیکن شهرداری می بایست قیمت روز اراضی را که میخواهد تصرف کند به شما پرداخت کند و یا در جای دیگر زمین بدهد.