مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت و تعیین قدرالسهم از چاه آب

سلام . وقت بخیر .
پدرم در سال 1362 برای یک زمین مشترک که با شخص x شریک بود اقدام به حفر چاه آب کرد و با موتور آب چندین سال مشترکا با شخص x از آب چاه استفاده می نمودند در سال 1369 آقای x بدون هماهنگی و رضایت ما اقدام به دریافت پروانه بهره برداری چاه آب کرد و ما زمین خودمان را فروختیم به شخص ثالث الان در سال 1393 جلوی آب خریدار زمین ما را گرفته و ما بعد از مراجعه به آب منطقه ای متوجه شدیم پروانه تمام چاه را بنام خودش و برادرانش کرده و اسمی از ما نیست الان ما برای احقاق حق خود باید تحت چه عناوینی و به کدام مرجع صالح برای رسیدگی به این موضوع مراجعه کنیم?

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر در محدوده شهر هستید باید از خدمات وکیل استفاده کنید این موضوع به توسط اشخاص غیر حرفه ای مرتفع نمی شود به خصوص در مباحث روستا که افراد قانون خاص خود را دارند