مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

با سلام بنده در زمان حیات برادرم 1.5 دانگ یک باب منزل مسکونی که دارای سند اوقافی هست را از ایشان خریداری کردم حال که برادرم فوت شده ورثه انکار مینمایند چه دادخواستی میتوانم مطرح کنم?

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مبایعه نامه دارید دادخواست الزام به تنظیم سند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دید مدارک شما چیست تا بر اساس ان نوع دادخواست مشخص گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست دادخواست اثبات مالکیت دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و مستندات شما جهت اظهار نظر دقیق و ارائه راهکار مناسب حقوقی باید بررسی شود در صورت تمایل از پنل مشاوره‌ای تلفنی استفاده فرمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جهت راهنمایی دقیق از پنل مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد مدارکی که در اختیار دارید مالکیت را اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما نگفتید که مبایعه نامه دارید یا خیر
اگر مبایعه نامه ندارید
باید دادخواست اثبات بیع شفاهی را به طرفیت همه وراث مطرح نمایید . و اگر مبایعه نامه دارید باید دادخواست الزام به تسلیم مبیع و اثبات مالکیت را مطرح نمایید
جهت مشاوره در دادراه تماس بگیرید