مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در بزرگراه

موضوع:برخورد موتورسیکلت از پشت با خودرو در بزرگراه
خودرو پس از توقف یک دقیقه ای در کنار بزرگراه اقدام به حرکت میکند،به محض حرکت (حرکت رو به جلو حدود4تا5متر)موتور سیکلت از پشت به خودرو برخورد میکند.
ملاحظات:
1_بنا به اظهارات راکب موتورسیکلت،راکب موتورسیکلت متوجه وجود خودرو نشده و هیچ اقدامی جهت متوقف کردن موتور انجام نداده(هیچ خط ترمزی روی زمین وجود ندارد)
2_ تصادف دقیقا پس از حرکت خودرو بوده است(در زمان برخورد سرعت خودرو بین 10 تا 12 کیلومتر بوده است)
3-راکب موتورسیکلت فاقد گواهینامه می باشد.
4_خودرو در زمان حرکت از لاین خود خارج نشده و در همان لاینی که توقف داشته شروع به حرکت می کند.
5_در تمام زمان توقف خودرو در لاین کنار و شروع به حرکت فلاشرهای خودرو روشن بوده است.
افسر راهنمایی راکب موتورسیکلت رو به دلیل عدم توجه به جلو مقصر صددرصد حادثه اعلام کرده است.میخواستم بدونم آیا سرعت کم خودرو تاثیری در وقوع تصادف نداشته؟آیا افسر راهنمایی نمی بایست خودرو را نیز به دلیل اینکه سرعت خیلی پایین داشته و در ابتدای حرکت بوده در وقوع تصادف دخیل میکرد؟
از کارشناسان محترم خواهشمندم نفرمایند بستگی به نظر کارشناس راهنمایی دارد.چون کارشناس راهنمایی نظرش رو اعلام و موتورسیکلت رو مقصر اعلام کرده.
میخوام بدونم اگر به نظر کارشناس اعتراض بشه چند درصد احتمال تغییر نظریه کارشناسی وجود دارد؟
باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل پیش بینی نیست اما در هر صورت ما اعتراض میتوانید بزنید