مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای احضار برای قسط بندی سفته

باسلام ببخشید همسرسابق شوهرم يه سفته ده میلیونی ازش داشت اجرا گذاشته وشوهرم هيچی نداره ن بنامش ن پول نقد آیا میتونیم احضاربزنیم وتقاضای قسط کنیم ترخداراهنماییم کنید اصلا نمیدونم چیکارکنم چون نمیخام بخاطرده تومن پول بیفته زندان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و