مشاوره حقوقی رایگان - مغازه

با سلام. بنده مغازه ای اجاره کردم جهت کشیدن هواکش به پشت بام ساکنین مسکونی اجازه کشیدن هواکش از روی نمای جلو و یا پشت را به من نمیدهند. از طرفی هم بهداشت بنده را موظف به این کار کرده است چون در صورت شکایت اهالی از بوی غذا جریمه و تبعات قانونی به دنبال دارد. میخواهم بدانم بنده حق لوله کشی از روی نمای را دارم اگر چطور میتوانم مشکل را حل کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نمای آپارتمان جزو بخش‌های مشاع محسوب می‌شود؛ بنابراین قوانین مربوط به تغییرات در ساختمان را شامل می‌شود. هیئت وزیران دربند «ح» ماده چهار آیین‌نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان‌ها، نمای خارجی ساختمان‌ها را جزو قسمت‌های مشاع ذکر کرده‌اندلذا باید حتما اجازه ساکنین را بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر کارشناس مربوطه در این زمینه وجود دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
نمی توانید در مشاعات تصرفی انجام دهید مگر به اجازه سایر مالکین