مشاوره حقوقی رایگان - صدور لایحه توسط خواهان بعد از پایان وقت جلسه

بنده یک چک تضمین حسن انجام کار به مبلغ 50 میلیون تومان نزد شرکتی به امانت داشته ام که شرکت آن را برگشت و طبق آن شکایت حقوقی مطالبه وجه چک کرده است. از آنجا که شکایت در دادگاه استان دیگری ثبت گردیده بنده تا الان دو بار در جلسات دادگاه حاضر شدم اما خواهان حضور پیدا نکرده. بعد از پایان جلسه دوم و ترک دادگاه، خواهان لایحه به دادگاه فرستاده و توسط شعبه دریافت گردیده. سوالاتی که برام پیش اومده:
با توجه به اینکه در ابلاغیه دوم ضرورت اخذ توضيح از طرفين ذکر شده و خواهان در جلسه حضور پیدا نکرده است، ایا همچنان حق ارسال لایحه بعد از پایان جلسه دارد؟
آیا دادگاه حق دریافت لایحه بعد از پایان جلسه فوق را دارد؟
با توجه به بُعد مسافت، چگونه بدون حضور در دادگاه میتوان به لایحه شاکی دست یافت؟
آیا این امکان فقط در روز جلسه احتمالی آینده هست یا قبل از آن نیز میتوان لایحه را مطالعه کرد؟
اصولا با این تفاصیر و با توجه به اینکه به بنده طی دو جلسه هیچ گونه لایحه ای از طرف شاکی ابلاغ نگردیده و صرفا عنوان مطالبه وجه چک را پاسخگو بوده ام جلسه سوم تنظیم و اعلام خواهد شد یا رای صادر میشود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است وکیل بگیرید با مطالعه پرونده تماکم پاسخ شما را بدهد