مشاوره حقوقی رایگان - تخریب و توهین به اشخاص عادی

سلام، میخاستم بدونم چجوری باید در مقابل شکایت تخریب و توهین به اشخاص عادی رفع اتهام کنم؟
همسرم و دوستشون با ماشین به ماشین دوتا خانوم دیگه میزنن، بعد اون خانوما پیاده میشن و دوست همسرمو میزنن، بعدم میرن دادگاه این شکایت بالارو میکنن .
لطفا راهنمایی کنین چیکار باید بکنیم؟ من مشکلی با پرداخت خسارت ماشین ندارم البته اگر مقصر ماشین من باش.
درضمن تو حل اختلاف رضایت ندادن قراره بریم دادسرا
باتشکر...

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
برای اثبات هرجرمی ادله لازم است
درجرم توهین باید شاهد معرفی کنندیا مدرک دیگری یااینکه شماجوری صحبت کنید که مشخص شود که به انها توهین شده است اگر شاکی ادله ای نداشته باشد و شماهم اتهام راانکارکنید اتهام اثبات نمیشود