مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام و خسته نباشید
بنده ضامن وام فردی شدم و ایشان پرداخت نکرده و من تمام وام را یکجا پرداخت کردم و شکایت کردم و حقم ثابت شد و متهم دادخواست اعسار نمود که حکم درحق متهم صادر شد مبنی بر پرداخت1میلیون تومان و ماهیانه 200 هزار تومان
حال متهم باز برگه ای نوشته که تقاضای تخفیف از 1میلیون تومان به 500 هزار تومان و از 200 هزار تومان به 100 هزار تومان شده
خواهشمندم ماده ای تبصره ای هست به من بدهید تا تقدیم دادگاه کنم تا حکم به قوت خودش باقی بمونه

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
بسته به نظر قاضي دادگاه خواهد بود.

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، ایشان دادخواست تعدیل اقساط اعسار را داده اند، در جلسه رسیدگی شرکت نمایید و نسبت به آن دفاعیات خود را بیان نمایید.