مشاوره حقوقی رایگان - باسلام بنده در سال 95 در حین شیفت کاری از ناحیه انگشت پنجم دست راست مورد اصابت راهبند قرار گرفتم و 9روز بستری

باسلام بنده در سال 95 در حین شیفت کاری از ناحیه انگشت پنجم دست راست مورد اصابت راهبند قرار گرفتم و 9روز بستری تامین اجتماعی شعبه 27تهران هیچ کمکی هزینه بیمارستان از جیب دادم هزینه فیزیوتراپی از جیب دادم داروهایم و الان هم انگشتم کج است دقیقا زاویه نود درجه است و قدرت باز کردن در نوشابه ای را ندارم و هرچه در دست میگیرم بعد از یک دقیقه از دستم رها میشود. بنده نقص عضو شده ام بعد از ان اتفاق هیچ شرکتی به من کار نمیدهد و الان بیکارم در ضمن هنگام اتفاق از شهرستان به تهران برای کار رفته بودم الان در شهر خودم هستم و برای پیگیری باید تهران بیایم و توانایی مالی تردد را ندارم.

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام می تونید از کارفرما مطالبه دیه بفرمایید