مشاوره حقوقی رایگان - خوانده

سلام
همسایه ما پنجره غیر مجازی به طرف خونه من باز کرده و کارشناس دادگستری که رفیقم بود میگه میتونم درخواست بستنش رو کنم
مشکلی که اینجاست , این هست که نام شخص رو هیچ شخصی تو محل نمیدونه و اداره ثبت اسناد و املاک و شهرداری هم مشخصات ملک و نام صاحب ملک رو نمیگه به من
من میتونم تو قسمت ستون خوانده چیزی ننویسم و بعدش برم تو قسمت ستون توضیحات , بنویسم قاضی محترم نام خوانده را نمیدانم لطفا با استعلام و حضور کارشناس برای تعیین دقیق موقعیت ملک و نام مالک دستور مقتضی بفرمایید و تاکید کنم که شهرداری همکاری لازم رو با من نمیکنه ؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما یک تامین دلیل انجام بدید تو این تامین دلیل اگه اسم طرف نوشته نشه مشکلی نیست و کارشناس که بیاد برا بازدید میتونه اسمش هم بپرسه