مشاوره حقوقی رایگان - خوانده تامین دلیل

سلام و عرض ادب
اینجانب جهت یک پرونده مزاحمت ملکی دادخواست تامین دلیل دادم ولی بعد از آمدن کارشناس و دریافت گزارش متوجه شدم فردی که بعنوان خواهان در تامین دلیل معرفی کردم مستاجر ملک است. الان آیا باید مجدداً دادخواست تامین دلیل بطرفیت صاحب ملک بدهم و یا میتوانم در دادخواست اصلی به همان گزارش کارشناسی استناد کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مجدد دادخواست دهید تا در مراحل بعدی به مشکل بر نخورید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی دارد مزاحمت در رابطه با مستاجر بوده یا نه اگر مستاجر سبب مزاحمت شده بر علیه او باید دادخواست بدهید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. دادخواست رفع مزاحمت همیشه علیه کسی اقامه می شود که این مزاحمت یا ممانعت از جق را ایجاد کرده خواه مالک باشد یا متصرف یا مستاجر.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه مزاحم حطب مورد مالک یا مستاجر باید شکایت نمایید . اگر نام وی را اشتباه قید کرده اید باید دوباره تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست
تامین دلیل به طرفیت شخصی که مزاحم است اقامه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در تامین دلیل اسم‌خوانده زیاد مهم نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مجدد درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست تامین دلیل به طرفیت شخصی که مزاحم است اقامه نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در بحث مزاحمت انچه ک باعث ایجاد مزاحمت برای شخص میشود اهمیت دارد و مالک اصلی بودن یا مالک منفعت بودن تاثیری در ماجرا ندارد مگر انکه مزاحمت مربوط ب ملک باشد