مشاوره حقوقی رایگان - طلب پول

طلب پول
باسلام وخسته نباشید در سال 1390برادرم از من خواست که برای مراسم عروسی تمام هزینه عقدو عروسی را کامل من براش بگیرم وگرفتم حتی طلاهای خانومش هم من گرفتم که بعدا کل هزینه را به پول روز به من برگرداند که متاسفانه درتصادف فوت کرد و دیه هم بهش تعلق گرفت ملک هم دارد وچون یک مسئله خانوادگی بود من از برادرم مدرکی نگرفتم ولی پدرومادر خواهرانم وعمویم شاهد بودن حالا من چطور به پولم برسم با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا بدهی را اثبات نمایید و سپس به عنوان طلب از از محل ماترک مطالبه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از سال 90 تا کنون که 12 سال می گذرد هنوز پول شما را نداده؟! و شما هم چیزی نگفته اید؟!
اگرصحت دارد این موضوع را استشهاديه تهیه کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه به طرفیت تمام وراث بدهید.
دادگاه می تواند پرینت حساب‌های شما و برادرتان را استعلام کند ببیند آیا واریزی بوده یا نه.