مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه های خارج از ساختمان

باسلام
لطفا راهنمایی کنید،
من در یک ساختمان مسکونی 17 واحدی زندگی می کنم و مالک یک واحد از 17 واحد هستم هیئت مدیره با اشراف به مشکلات ساختمان و نیاز به بر طرف کردن این مشکلات ، برای باغچه بیرون از ساختمان ( موقعیت ساختمان انتهای کوچه بن بست) که مالکیتش عمومی می باشد باز سازی انجام داده است و کف خیابان را هم سیمان کرده است (حدود 7 یا 8 متر مربع)
سوال:
آیا پرداخت این هزینه طبق ماده 23 آئین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها برای ساکنین اجباری ست ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

هرچند هزینه های خارج از آپارتمان مانند سیمان کردن خیابان مشمول هزینه های آپارتمان نمیشود اما از آنجایی که قصد مدیران ساختمان شما قصد احسان داشته اند که برای شما هم مفید است بهتر است با هیات مدیره خود هم سو باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با موافقت اکثریت مالکان ، و تنظیم صورتجلسه ، تمام مالکان باید هزینه مشاعات را پرداخت نمایند