مشاوره حقوقی رایگان - تخریب عمدی 2 خودرو توسط اسید پاشی

با سلام متهم بابت انتقام جویی 3 مرتبه اقدام به جرم اسید پاشی کرده و 1 بار هم با چاقو لاستیک ماشین رو پاره کرده الان پرونده در دادگاه است و اثبات شده
و متهم 1 سال پیش به دلیل ضرب و جرح عمدی به بنده در محیط کار راهی زندان شده و بنده با رضایت ایشان را از زندان ازاد کردم با توجه به تعهد ایشان نزد دادگاه که مزاحمتی من بعد ایجاد نخواهد کرد برای انتقام جویی دست به 3 بار اسید پاشی و 1 بار با چاقو چهار چرخ ماشین رو تخریب کردن و رب و وحشت ایجاد کردن و استشهادیه 20 نفر از همسایگان 2 محل مورد اسید پاشی هم در پرونده موجود است سوال اینکه حکم این ادم روانی چقدر است ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

به اتهم تخریب عمدی تحت تعقیب و محکومیت قرار میگیرد .

پرسشگر :

ایا رب و وحشت اخلال در نظم عمومی ماده618 و مجازات اخلال در نظم عمومی اعمال نمیشود ؟؟
کل مقدار حبس با تکرار 4 بار جرم چند سال حبس تعلق خواهد گرفت؟؟؟

یک وکیل

استناد شما به ماده ق (618) دلیل بر محکومیت وی نیست خیلی از عوامل در محکومیت و مجازات تاثیر دارد که آن در تخصص قضات و وکلا می باشد ولی متاسفانه هرکسی با توسل به اینترنت یا کتاب قانون تصور دارد حقوقدان گردیده