مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه پرداختی مبایعه نامه

با سلام. بنده خودرویی را در تاریخ 13 مرداد خریداری کردم و فرم مبایعه نامه را پر کردم و 16, مرداد مبلغ را پرداخت کردم و پس از آن متوجه ایراد موتور خودرو شدم در صورتی که فروشنده این ایراد را کتمان کرده و 18 مرداد خودرو را به بنگاه پس دادم ، و حالا فروشنده از استرداد وجه پرداختی امتناع میکند ، آیا میتوانم با ارسال اظهار نامه درخواست استرداد وجوه پرداختی را داشته باشم ؟؟ اگر فروشنده بگوید : پول ندارم و پولت را به چک دادم و به هر دلیل بگوید پول ندارم باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شما ابتدا باید اظهارنامه با موضوع فسخ قرارداد به جهت معیوب بودن مبیع به فروشنده ارسال کنید وسپس دعوای تأیید فسخ را به دادگاه بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله حتما اظهارنامه فسخ بعلت ایرادات و عیوب و بعد طرح دعوا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید بلافاصله اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و سپس دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید و