مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد و هزینه آسانسور

باسلام من یک مستاجر دارم امسال خردادماه قرارداد تمدید13ماهه کردیم تمدیدیه هم در بنگاه پشت همان قولنامه سال قبل بدون پرداخت هزینه انجام شد. مستاجر 1/8/98 اعلام کرد میخاد تخلیه کنه تا یک هفته جایگزین خوب پیدا نشد من هم از بس زنگ میزن چون یک خانم مطلقه بود که دوباره تجدیدکرده گفتم بگذار تسویه کنم تا مشکلاتش حل بشه بنابراین تسویه کردیم در منزل 12/8/98با توافق طرفین. من مبلغ 190هزار تومان بابت هزینه بنگاه اتمام قراردادش ازش گرفتم درصورتیکه باید کل را می داد. مبلغ 50هزار تومان بابت تعمیر آسانسور مربوط به دوره اجاره سال اولش بود که به هیات مدیره نمیداد چون باشون مشکل داشت. حالا بعد گذشت یکماه که شرایطش عادی شده و همه را فراموش کرده ادعا میکنه شما عمدا تسویه را تو خانه انجام دادی که بتونی پول بنگاه و آسانسور بگیری یادش نیست روز تسویه ساعت 2 عصر بود خودش عجله داشت من هم گفتم بنگاه کار خاصی نمیکنه با رضایت همدیگر انجام بدیم حالا هم بنگاه تعطیله. ضمنا هزینه آسانسور طبق نظر تعمیرکار. هیات مدیره و بقیه مستاجرها بش گفتم میگه نه شما قبلا موقع تمدید گفتی خودم میدم. راست میگه چون شر درست کرده بود اما چون یکدفعه دستم خالی گذاشت گفتم طبق قانون. هزینه املاک هم میگه ما برای تمدیدیه پول ندادیم که حالا باید من بدم اما اظهارات من و برخی بنگاه اینه که قرارداد جدید هزینه املاک داره که باید طرف مقابل پرداخت کنه اما بمیزان تعداد ماه مانده و بمبلغ اجاره خودش کم کردم. حالا استدعا دارم چون ما توافق کردیم و با رضایت تسویه و دو مبلغ کسر شده حالا باید چکار کنم اصلا این دو مبلغ درست کسر شده چون گفته از نظر شرعی بمن بدهکاری و هزارتا مسئله مطرح کرده خودش قبول داره اما فکر میکنه کلا سرش گذاشتم لطفا راهنمایی کنید ببخشید طولانی شد خیلی گرفتاری درست کرده.

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

هزینه تعمیر آسانسور را میتوانستید بگیرید اما تمدید قرارداد وجهی ندارد