مشاوره حقوقی رایگان - در مورد وکالت نامه وکیل

سلام وقت بخیر. پرونده ای داشتم تو شورا حل اختلاف که مبنی بر ظهر چک که شاکی با گرفتن وکیل منو محکوم کردن درصورتی که اصلا امضای در پشت چک نبود امضای خط خورده. شورا محکوم شدم اعتراض کردم پروندم رفت دادگاه حقوقی متاسفانه قاضی مجدد منو محکوم کرد. سوالم اینه که وقتی بعد از قطعی شدن پرونده به شعبه مراجعه کردم دیدم هیچ اثری از وکالت وکیل در پرونده نیست. و حتی به ثنا تو قسمت پرونده هام رفتم دیدم از شورا 4بار برای وکیل اخطار فرستادن که نقص وکالت نامه 10 روز وقت دادن که تکمیل کنه متاسفانه انجامش نداد. میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

نبود وكيل در ان پرونده ثاثيري در نتيجه شما ندارد النهاييه ان وكيل سمتي در ان پرونده ندارد وليكن بهتر است به وكيل مراجعت فرماييد و مداركتان بررسي شود