مشاوره حقوقی رایگان - توقيف سيستمی خودرو برای کشف حجاب

دفعه اول اخطار با لينك اومد من اعتراض كردم كه اونجا حضور نداشتم ، مرتبه دوم كه توقيف سيستمي برام اومد ماشين ولنجك تو پاركينگ مركز خريد بوده و مدرك مستدل هم مثل فيلم با تايم داخل پاساژ موجوده ، كه برام اومده مرتكب بدحجابي در آبشناسان با خودرو شديد !!!انصافاً اينها چيكار دارند ميكنن كه اينقدر راحت به مردم تهمت دروغ ميزنند ؟!!! تكليف چيه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به پلیس امنیت قضایی مراجعه نمایید و اعتراض خود را اعلام نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید حضوراً مراجعه نمایید و پیگیری کنید در مرتبه سوم خودروی شما توقیف خواهد شد