مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند یا وکالتنامه پس از فوت وکیل از سوی وراث

باسلام زمینی در سال 74 از شخصی خریداری کردم با مبایعه نامه بنگاهی اما بعد از مدتی فروشنده فوت کرد یکی از پسرانش که قیم وراث شده بود برای من وکالتنامه تنظیم کرد الان باز موکل متاسفانه فوت کرده مجدد به وراث ایشون مراجعه کردم که وکالتنامه بهم بدهند اما درخواست پول برای انجام اینکار به بهانه حق امضاء و...
لطفا راهنمایی کنید شکایت کنم قانون شامل حالم میشه.
اگه میشه موضوع شکواییه و دادخواست را برام بفرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید.به طرفیت کلیه ورثه ازجمله ورثه پسری که فوت شده.و اگر ملکو هنوز تحویل نگرفتید تحویل مبیع هم بخواهید.