مشاوره حقوقی رایگان - استرداد فرزند

سلام خسته نباشید من حضانت فرزندم و به خاطر بخشیدن مهریه در طلاق توافقی گرفتم پسرم 9سالشه اما الان پدرش برده نمیاره خواستم برا استرداد بچه اقدام کنم که رییس دادگاه گفتن دستور موقت بده ! چرا با داشتن حضانت باید دستور موقت بدم ?! استرداد ندم ?

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دستور موقت فوری است ولی اگر حضانت دارید روی آن اقدام نمایید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

همان حکم حضانت را طی طلاق توافقی به اجرای احکام ببرید تا آن را اجرا کند و نیازی به دستور موقت دوباره نیست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
چرا شماباید دعوای استرادطفل رامطرح کنید ودرکنارش درخواست دستورموقت نیز کنید چراکه تابه استراد طفل دادگاه رسیدگی کند طول میکشد وبادستورموقت فورا طفل به مادر تحویل میشود دستورموقت برای امور فوری است