مشاوره حقوقی رایگان - داخواست دستور موقت استرداد فرزند

با سلام
فرزندم هشت سال دارد ایا از دادگاه میتوانم دستور موقت استرداد فرزند بگیرم ؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما باید اطلاعات بیش تری از سرپرستی فرزند عنوان کنید. اگر حضانت به طور قانونی بر عهده شماست و طرف مقابل از دادن فرزند امتناع می کنند، می توانید دستور موقت استرداد فرزند را درخواست کنید. اگر تکلیف حضانت مشخص شده باشد و شما حضانت را برعهده ندارید و وقت ملاقات قانونی فرزند نیز مشخص نشده می توانید دستور موقت برای ملاقات فرزند را درخواست کنید.