مشاوره حقوقی رایگان - شاهد برای ازدواج

با سلام بنده پسری هستم که با خانمی اشنا شده و قرار عقد گذاشته ایم ولی این جانب کسی را از خانواده ندارم و فقط تعدادی دوس هستند که به دلیل عدم رابطه صمیمی نمیتوانم از انها بخواهم که در مراسم عقد من شرکت کنند و فقط خانواده عروس خانوم هستند ایا برای ازدواج دائم بایستی شاهدی از طرف داماد در محضر حاضر باشد و در صورت نیاز به چند شاهد نیاز است ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نیازی به شهود نیست
درصورت اصراربه معرفی شاهد هرکسی را که درمجلس حضورداردوشاهدعقدازدواج شماهستند می تواند شاهد معرفی شود